Kesäkurpitsapaistos

Raasta kesäkurpitsa ja suolaa se kevyesti, ja purista hetken päästä vesi pois.

Sekoita kananmuna, jauho ja parmesaaniraaste sekä yrttimausteet.

Paista pizzakivellä tai uunipannulla (180 astetta) noin 20 minuuttia kunnes se on kuivahko ja alkaa ruskistua.

Lisää loput ainekset tässä järjestyksessä ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2538g458kcal14.2g63.5g10.2g17.8g
Kananmuna kuoreton 1396g1991kcal174.5g4.2g143.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 254g871kcal25.9g177.7g3g8.9g
Parmesan formaggio da pasta254g1160kcal101.5g0g83.8g0g
Basilika, tuore 51g14kcal1.6g0.5g0.4g0.8g
Oregano, kuivattu 25g78kcal2.8g5.5g2.6g10.9g
Tomaattikastike, Basilico, Barilla2538g1371kcal38.1g175.1g58.4g25.4g
Mustapippuri 25g71kcal2.8g9.7g0.8g6.7g
Paprika vihreä 1015g216kcal9.5g25.4g3g19.3g
Sipuli (kuorittu)635g171kcal8.2g30.5g1.3g10.8g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss1269g3934kcal304.6g10.2g291.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g20668kcal1367.4g1004.6g1197g201.2g
Valittu annoskoko10000g10334kcal683.7g502.3g598.5g100.6g
Annoskoko puolitettuna5000g5167kcal341.9g251.2g299.3g50.3g
Arvot/100g100g103kcal6.8g5g6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235318