Possustraganoff

Paista porsaansuikaleet ja sipuli öljyssä, mausta grillimausteella, suolalla ja pippurilla.

Lisää vehnäjauhot ja lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi, ranskankerma ja cocktail kurkut pilkottuna.

tarjoile perunan kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g4388g8777kcal877.7g0g570.5g0g
Vesi3291g0kcal0g0g0g0g
Creme Fraiche Milbona 30% Lidl411g1197kcal9.5g12.3g123.4g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix592g296kcal8.9g59.2g3g0g
Sipuli 603g183kcal7.5g29g1.2g10.3g
Coctailkurkku, Pirkka165g44kcal1.6g9.1g1.6g3g
Vehnäjauho puolikarkea 219g753kcal22.4g153.6g2.6g7.7g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g329g2962kcal0g0g329.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g28424kcal1855.2g526.4g2062.8g42g
Valittu annoskoko10000g14212kcal927.6g263.2g1031.4g21g
Annoskoko puolitettuna5000g7106kcal463.8g131.6g515.7g10.5g
Arvot/100g100g142kcal9.3g2.6g10.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236832