Kukkakaali/parsakaaligratiini

Paloittele ja esikeitä kaalit, ehkä 10-15 min. Tee bechamel -kastike kermasta, voista ja vehnäjauhoista, kiehauta niin että sakenee, lisää tähän juusto.

Kaada kastike ja kaalit uunivuokaan ja paista 200 C noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Linda101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, keitetty, suolaa 4923g1174kcal88.6g107.3g14.8g112.2g
Parsakaali, keitetty, suolaa 3077g1069kcal140.9g59.4g9.2g76.3g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g1539g1846kcal52.3g55.4g153.8g0g
Voi 62g446kcal0.7g0.2g50g0g
Vehnäjauho puolikarkea 92g317kcal9.4g64.6g1.1g3.2g
Mozzarella juustoraaste, valio308g892kcal80g0g64.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g11488kcal743.8g573.8g587g383.4g
Valittu annoskoko10000g5744kcal371.9g286.9g293.5g191.7g
Annoskoko puolitettuna5000g2872kcal186g143.5g146.8g95.9g
Arvot/100g100g57kcal3.7g2.9g2.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255053