Janskun Perusletut

20gmantelijauhoja = 0,5dl

Yhdistä jauhot, munat, vesi ja suola ja makeutusaine haluttaessa tehosekoittimeen..

Lämmitä öljytty pannu.

Kun öljy on tulikuumaa lisää taikinaa ja paista ohuesti molemmin puolin

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g1404g8421kcal336.8g92.6g757.9g0g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)3860g5369kcal428.4g15.4g401.4g0g
Vesi3509g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g175g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow1053g9474kcal0g0g1052.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g46527kcal1530.4g216g4423.8g0g
Valittu annoskoko10000g23264kcal765.2g108g2211.9g0g
Annoskoko puolitettuna5000g11632kcal382.6g54g1106g0g
Arvot/100g100g233kcal7.7g1.1g22.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270703