Karppipizzan pohja

Sekoita ainekset keskenään sekaisin ja levitä ohueksi levyksi leivinpaperin päälle pellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla ensin 10 minuuttia.

Levitä pohjan päälle haluamasi täytteet ja paista vielä noin 15 minuuttia tai kun pizza näyttää kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Piitu10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Milbona) 250 g purkki4333g2946kcal528.6g169g8.7g0g
Edam 24% (Arla)2600g8319kcal675.9g0g623.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2357g2970kcal259.3g7.1g212.1g0g
Vehnälese 208g475kcal27.7g32g9.4g78g
Ruisjauho kokojyväjauho 416g1265kcal36.4g230.4g7.9g57.8g
Leivinjauhe 87g152kcal4.5g32.8g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g32253kcal3064.8g942.6g1724g272.4g
Valittu annoskoko10000g16126kcal1532.4g471.3g862g136.2g
Annoskoko puolitettuna5000g8063kcal766.2g235.7g431g68.1g
Arvot/100g100g161kcal15.3g4.7g8.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282577