Kesäkurpitsavuoka

2 kesäkurpitsaa
1 sipuli
1 tlk hyvää tomaattimurskaa
1 tlk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1,5 dl juustoraastetta
1 ruukku basilikaa
2 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
mustapippuria

Leikkaa kesäkurpitsati, sipuli, valkosipuli ja basilika.

Sekoita ainekset yhteen, lisää mukaan tomaattimurska sekä pavut tomaattikastikkeessa ja mausta.

Levitä seos uunivuokaan ja päälle juustoraaste.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 3406g615kcal19.1g85.1g13.6g23.8g
Sipulikuutiot rainbow68g6.8kcal1g1g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g3406g1192kcal34.1g221.4g17g0g
X-Tra, valkoinen papu tomaattikastikkeessa1703g1362kcal76.6g221.4g17g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa1022g3065kcal235g0g235g0g
Basilika, tuore341g136kcal10.6g17g2.7g13.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g55g57kcal4.3g8.9g0.3g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g12869kcal761.4g1109.6g571.2g76.4g
Valittu annoskoko10000g6434kcal380.7g554.8g285.6g38.2g
Annoskoko puolitettuna5000g3217kcal190.4g277.4g142.8g19.1g
Arvot/100g100g64kcal3.8g5.5g2.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284511