Lasagne hirven jauhelihasta, nopea

Ruskista sipuli ja jauheliha öljy/valkosipulivoissa.

Lisää tomaatti, ranskankerma (voi korvata kevytkermalla), sulatejuusto, soija, mausteet ja suola.

Kokoa: jauheliha ensin, sitten levy ja taas jauheliha (tulee 3-4 kerrosta).

Valkokastiketta ei tarvita jos käytät tuorepastaa.

Tarvitsee uunissa vain 20 minuuttia 225 jos tuorepasta.

Ripottele päälle mozarellaraaste.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 2963g3329kcal626g0g88.9g0g
Sipuli (kuorittu)446g120kcal5.8g21.4g0.9g7.6g
Jauheliha porsaan 12%1481g3140kcal266.6g0g177.8g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 1111g3080kcal22.2g33.3g311.1g0g
Tomaattimurska, 1 prk1481g397kcal8.9g78.5g3g20.7g
Oltermanni sulatejuusto, pehmeästi levittyvä370g1148kcal40.7g0.4g103.7g0g
Juusto, mozzarella 370g965kcal68.9g0g75.2g0g
Soijakastike 111g67kcal5.7g10.6g0.1g0g
Lasagnelevy, euroshopper1481g5184kcal177.8g1051.7g20.7g0g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g111g711kcal1.2g3.3g78.9g0g
Rypsiöljy 74g655kcal0g0g74.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g37596kcal2447.6g2398.4g1868.8g56.6g
Valittu annoskoko10000g18798kcal1223.8g1199.2g934.4g28.3g
Annoskoko puolitettuna5000g9399kcal611.9g599.6g467.2g14.2g
Arvot/100g100g188kcal12.2g12g9.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315662