Punainen kanakastike

Pannun kuumenemaan öljyn kanssa.

Paista kanafilepalaset kypsiksi.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää Wokkivihannekset.

Paista 5-10 minuuttia.

Lämmitä desi vettä vedenkeittimessä tai mikrossa.

Seikoita siinä kanaliemikuutio ja kaada se soppaan.

Lisää samalla paseerattu tomaatti.

Tämän vaiheen voi jättää pois, mutta lisää juustoraaste.

Se sakeuttaa ja makustaa kastiketta.

Anna muhia pikkulämmöllä ainakin vartti.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikaleet (Kariniemen), annos 250g2647g2912kcal608.8g0g47.6g0g
Valkopippuri, annos 1g16g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g58g163kcal11.6g2.9g11.6g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 529g0kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g2647g794kcal26.5g158.8g5.3g0g
Wok-vihannessekoitua Pirkka 450g2382g786kcal66.7g128.6g2.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl132g1191kcal0g0g132.3g0g
Minimaissi (pienet maissintähkät, Pirkka Aasia) (Pirkka), annos 225g1191g191kcal23.8g16.7g2.4g0g
Juustoraaste emmental punaleima397g1548kcal115.1g0g119.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g15170kcal1705g614g641.4g1.2g
Valittu annoskoko10000g7585kcal852.5g307g320.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna5000g3793kcal426.3g153.5g160.4g0.3g
Arvot/100g100g76kcal8.5g3.1g3.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334953