Kalkkunarisotto

Laita riisi kiehumaan.

Kypsennä paistinpannulla kalkkunasuikaleena.

Kypsennä kasvikset.

Kaikki sekaisin, mausta ja lisää aivan lopuksi persilja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Rezku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan rintafilee 1802g2227kcal461.8g0g39.6g0g
Vihannekset kypsä (Findus), annos 100g1802g631kcal18g81.1g9g63.1g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Vesi5405g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 162g98kcal8.4g15.4g0.1g0g
Persilja 36g10kcal0.5g0.4g0.1g2.9g
Riisi tumma 766g2672kcal53.6g551.4g17.6g30.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g11275kcal1084.6g1296.6g132.8g193.2g
Valittu annoskoko10000g5637kcal542.3g648.3g66.4g96.6g
Annoskoko puolitettuna5000g2819kcal271.2g324.2g33.2g48.3g
Arvot/100g100g56kcal5.4g6.5g0.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381147