Katkarapu-tomaattikeitto

Kuori ja hienonna sipulit sekä chili ja kuullota öljyssä, lisää kalaliemi, tomaattimurska ja pavut ja kypsennä miedolla lämmöllä 15 minuuttia.

Lisää mausteet ja kerma ja lopuksi katkaravut.

Anna kiehahtaa, mutta älä keitä enää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Pirkka, 500g3558g1245kcal56.9g245.5g3.6g49.8g
Tomaattimehu Valio2372g474kcal23.7g94.9g0g0g
Kalaliemikuutio 26g80kcal2.6g8.9g3.7g0.3g
Sipuli 356g108kcal4.4g17.1g0.7g6g
Valkosipuli 47g51kcal3.7g7.7g0.3g1g
Chili, vihreä, tuore , annos 15g36g16kcal0.7g2.8g0.1g0.5g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)949g807kcal9.5g33.2g66.4g0g
Katkarapu 1281g876kcal185g0g14.1g0g
Rypsiöljy 24g210kcal0g0g23.7g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g1352g1284kcal108.2g189.3g9.5g108.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g10302kcal789.4g1198.8g244.2g331.6g
Valittu annoskoko10000g5151kcal394.7g599.4g122.1g165.8g
Annoskoko puolitettuna5000g2576kcal197.4g299.7g61.1g82.9g
Arvot/100g100g52kcal3.9g6g1.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=394378