Jauhelihapizza

Tee pizzapohja ja kastike ohjeiden mukaan ja päällystä juustolla.

Paista 225 asteessa n. 15 minuuttia tai kunnes juusto on hivenen ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g126g77kcal16.5g1.4g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 1005g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1634g5605kcal166.5g1143.4g19.6g57.2g
Oliiviöljy 70g622kcal0g0g70.4g0g
Suola, annos 3g121g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)250g67kcal3.2g12g0.5g4.2g
Oliiviöljy 25g222kcal0g0g25.1g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen3016g4192kcal573g0g211.1g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g2498g874kcal25g162.3g12.5g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g1257g4524kcal351.8g25.1g339.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g32365kcal2272g2688.4g1358g122.8g
Valittu annoskoko10000g16183kcal1136g1344.2g679g61.4g
Annoskoko puolitettuna5000g8091kcal568g672.1g339.5g30.7g
Arvot/100g100g162kcal11.4g13.4g6.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396418