JVKurmee pizzakastike

500 g paseerattua ja 70 g pyrettä sekä 1dl vettä keitetty kokoon.

Määriä muutettu vastaamaan kokoonkeittämistä lisäämällä pyrettä ja vähentämällä paseerattua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g6356g1907kcal63.6g381.4g12.7g0g
Tomaattipyree, euroshopper (Euroshopper), annos 70g2542g2288kcal127.1g381.4g25.4g10.2g
Valkosipuli 403g436kcal31.8g65.6g2.4g8.5g
Basilika, tuore 106g29kcal3.3g1.1g0.8g1.7g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g106g139kcal3.2g22.2g6.4g14.8g
Timjami 106g299kcal9.6g28.5g7.8g39.2g
Sokeri 254g1032kcal0g254g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 106g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 21g59kcal2.3g8.1g0.7g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g12378kcal481.8g2284.6g112.4g160g
Valittu annoskoko10000g6189kcal240.9g1142.3g56.2g80g
Annoskoko puolitettuna5000g3095kcal120.5g571.2g28.1g40g
Arvot/100g100g62kcal2.4g11.4g0.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430382