Tonnikalalasagne joben tapaan

Laita tonnikalat valumaan ja ota säilöön 1 dl nestettä.

Purista sitruunan mehu.

Pilko pieneksi sipuli, suolakurkku, paprika, vs ja purjo, raasta porkkanat.

Kiehauta siitä desistä nestettä ja 1 kalaliemikuutio liemi, isolle paistinpannulle kaikki muu paitsi lasagnelevyt ja mustaleima-keitto.

Anna muhentua ja mausta esim oregano, mustapippurirouhe ja suola.

Vuoan pohjalle ensin tonnikala/kasvisseosta, sen päälle juustokeittoa, sitten levyjä ja taas uudelleen, niin kauan että levyt ja täyte on tasattu vuokaan.

Uuniin ja noin 200 astetta ja 50 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 559 grammaa

Jobelix72

Therezza sanoi...

Näkyy...\r\n

maanantai 18.08.2014 klo 20:06

Jobelix72 sanoi...

Ai että täh? Kysyy maalaistollo ;)

sunnuntai 24.08.2014 klo 20:12

AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvälasagnelevyt, raaka (Rainbow), annos 17g537g1770kcal69.7g338g13.9g44g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)2790g976kcal27.9g192.5g13.9g39.1g
Sipuli (kuorittu)626g169kcal8.1g30g1.3g10.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g57g60kcal4.5g9.3g0.3g1.1g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g1609g1770kcal402.4g0g16.1g0g
Suolakurkku (Rainbow)715g215kcal5.7g42.2g0.7g0g
Paprika, punainen429g110kcal3.9g19.7g1.7g8.6g
Porkkana, tuore537g150kcal3.2g30g1.1g13.4g
Purjosipuli 358g82kcal6.5g8.6g0.7g7.5g
Viola mustaleimajuustokeitto (Valio), annos 500g1788g1788kcal46.5g85.8g141.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 358g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0,4% rasvaa (Knorr), annos 10g36g93kcal4.3g3.9g6.8g0.1g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore161g40kcal0g14.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g14448kcal1165.4g1549g395.6g249.2g
Valittu annoskoko10000g7224kcal582.7g774.5g197.8g124.6g
Annoskoko puolitettuna5000g3612kcal291.4g387.3g98.9g62.3g
Arvot/100g100g72kcal5.8g7.7g2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435026