Sipuli-paprika-tomaattipaistos(m)

Käsittele kasvikset.

Paista rypsiöljyssä ensin sipuli ja paprika.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen1447g372kcal13g66.6g5.8g28.9g
Paprika keltainen 1447g436kcal13.6g73.8g2.9g28.9g
Sipuli (käsittelemätön)3957g1073kcal51.4g190g7.9g67.3g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)2723g545kcal16.3g95.3g8.2g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g319g2872kcal0g0g319.1g0g
Suola, annos 3g64g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 43g119kcal4.6g16.3g1.4g11.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g10833kcal197.8g884g690.6g272.8g
Valittu annoskoko10000g5416kcal98.9g442g345.3g136.4g
Annoskoko puolitettuna5000g2708kcal49.5g221g172.7g68.2g
Arvot/100g100g54kcal1g4.4g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447174