Pennepastasalaatti

Keitä pennepasta kauttaaltaan kypsäksi.

Anna jäähtyä.

Pilko sipuli, tomaatit, oliivit, basilika ja valkosipulinkynnet.

Sekoita ainekset keskenään hyvin.

Mausta halutessasi tilkalla oliiviöljyä, mustapippurilla ja yrttimausteella.

Anna salaatin jäähtyä jääkaapissa yli tunnin ennen nauttimista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Tristan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore240g96kcal7.4g12g1.9g9.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g168g175kcal13.3g27.4g1g3.4g
Sipuli, tuore1679g453kcal21.8g80.6g3.4g28.5g
Oliivi, vihreä paprikalla täytetty (Rainbow)1199g2158kcal21.6g42g203.8g31.2g
Tomaatti, tuore1919g389kcal11.5g72.9g5.8g26.9g
Pennepasta (Eldorado), annos 90g4796g16739kcal561.2g3477.2g67.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g40020kcal1273.6g7424.2g566g198.8g
Valittu annoskoko10000g20010kcal636.8g3712.1g283g99.4g
Annoskoko puolitettuna5000g10005kcal318.4g1856.1g141.5g49.7g
Arvot/100g100g200kcal6.4g37.1g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=37760