Kanttarellikastike

Haihduta neste kanttarelleista pannulla.

Kanttarelleja saa olla ainakin 3 dl koska ne kutistuvat huomattavasti.

Lisää voita ja pilkotut sipulit.

Ruskista hetken, sitten lisätään vesi ja jauho ja annetaan sakeutua.

Kiehutellaan 10 min. ja lisätään kerma ja mausteiksi maun mukaan esim.

valkopippuria, paprikaa ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g263g203kcal6.1g1.3g19.2g0g
Sipuli 193g58kcal2.4g9.3g0.4g3.3g
Vesi351g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 18g60kcal1.8g12.3g0.2g0.6g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 176g211kcal5.5g7.9g17.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2002g1065kcal31.6g61.6g74.8g7.8g
Valittu annoskoko1001g532kcal15.8g30.8g37.4g3.9g
Annoskoko puolitettuna501g266kcal7.9g15.4g18.7g2g
Arvot/100g100g53kcal1.6g3.1g3.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302612