Heidin kana-makaroni salaatti

Keitä makaronit ja paista (ja mausta) broilersuikaleet.

Silppua 1/2 ruukkua rucolaa, jääsalaattia ja lehtisalaattia + lisää 1pss herne-maissi-paprika sekoitusta.

Sekoita kaikki yhteen ja herkuttele fetajuuston, aurinkokuivattujen tomaattien sekä kevyen saluti kastikkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell351g386kcal80.8g0g7.4g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g18g2.6kcal0.2g0.4g0g0.2g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka18g1.8kcal0.2g0.1g0g0.2g
Lehtisalaatti (Ruukkusalaatti), annos 50g29g3.8kcal0.2g0.6g0.1g0.3g
Herne-maissi-paprika, Pirkka117g81kcal4.7g12.9g0.9g3.6g
Makaroni, keitetty, suolaa 468g452kcal14.1g91.7g1.5g4.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2002g1855kcal200.4g211.4g19.8g17.8g
Valittu annoskoko1001g928kcal100.2g105.7g9.9g8.9g
Annoskoko puolitettuna501g464kcal50.1g52.9g5g4.5g
Arvot/100g100g93kcal10g10.6g1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98566