Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli voissa tai öljyssä pannulla.

Mausta paprikajauheella.

Kuumenna vesi, lisää liemikuutiot, silputtu purjo, valkosipuli, pieniksi kuutioidut juurekset ja pippurit.

Lisää joukkoon myös ruskistetut lihat.

Anna kiehua hiljalleen n. 25 min. Tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa.

Koristele persiljasilpulla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 445 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman150g255kcal18g0g15g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Vesi563g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 38g8.6kcal0.7g0.9g0.1g0.8g
Palsternakka 56g36kcal0.3g6.6g0.2g2.5g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g45g13kcal0.3g2.7g0.1g1.1g
Juuriselleri 51g16kcal0.6g2.4g0.1g1.6g
Peruna, keskikokoinen 60g75g45kcal1.1g9.8g0.1g0.7g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0.8g2.5kcal0g0.1g0.2g0g
Maustepippuri, annos 1g3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2003g764kcal42.6g47g31.6g14g
Valittu annoskoko1001g382kcal21.3g23.5g15.8g7g
Annoskoko puolitettuna501g191kcal10.7g11.8g7.9g3.5g
Arvot/100g100g38kcal2.1g2.3g1.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386512