Chili con carne-keitto

Kuori sipuli, ruskista jauhelihan kanssa, lisää myös chili.

Lisää tomaattimurska, vesi, liemikuutio, sokeri, pippuri, suola ja oregano.

Keitä n. 15 min. Jos keitto on liian sakeaa, lisää vettä.

Lisää valutetut pavut ja maissi.

Keitä vielä muutama minuutti.

(pavut voivat olla mitä vaan, ohjeessa puhuttiin vain säilykepavuista.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 573 grammaa

N1nusk1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1g0g0.4g
Chili paprika punainen10g3.9kcal0.2g0.9g0g0g
Tomaattimurska 219g64kcal1.2g11.6g0.4g4.2g
Vesi219g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 4.8g15kcal0.5g0.6g1.1g0.1g
Sokeri 1.7g7.1kcal0g1.7g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.4g1.3kcal0g0.1g0g0.2g
Kidneypapu, keitetty, säilyke (TRS)175g147kcal10.7g28g0.5g8.9g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 175g239kcal4.7g42.6g4g6.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha175g290kcal33.2g0g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2005g1549kcal101.6g173.4g47g40.2g
Valittu annoskoko1003g775kcal50.8g86.7g23.5g20.1g
Annoskoko puolitettuna501g387kcal25.4g43.4g11.8g10.1g
Arvot/100g100g77kcal5.1g8.6g2.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345530