Possupata

Ruskista pannulla sipuli ja lihat.

Siirrä toiseen astiaan.

Ruskista herkkusienet, lisää sekaan sipuli, lihat ja jauhot.

Sekoita.

Lisää sekaan kerma, tuorejuusto ja tarvittaessa vettä.

Hauduta 30min tai kunnes liha on kypsää.

Tarjoa riisin, perunan tai kasvisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 835 grammaa

Santtuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaansuikale, annos 620g2395g2395kcal479g52.7g263.5g0g
Sipuli (kuorittu)1198g323kcal15.6g57.5g2.4g20.4g
Herkkusieni2395g359kcal55.1g14.4g12g35.9g
Vehnäjauho puolikarkea 120g411kcal12.2g83.8g1.4g4.2g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)2395g1437kcal24g107.8g95.8g0g
Creme Bonjour 15% valkosipuli1198g2156kcal81.4g45.5g179.6g0g
Ruokaöljy keskiarvo 180g1587kcal0g0g179.5g0g
Suola, annos 3g120g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g17337kcal1334.6g723.4g1468.4g121g
Valittu annoskoko10000g8669kcal667.3g361.7g734.2g60.5g
Annoskoko puolitettuna5000g4334kcal333.7g180.9g367.1g30.3g
Arvot/100g100g87kcal6.7g3.6g7.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204522