Jauheliha-parsakaalivuoka

Höyrytä/keitä parsakaalit ja paista jauheliha.

Sulata koskenlaskija kerman joukkoon kattilassa, lisää seokseen tomaattipyre ja mausteet.

Sekoita kaikki ainekset uunivuoassa.

Lisää päälle juustoraaste ja paista uunissa 225 asteessa kunnes juusto on kauniin ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Pupu77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 449g158kcal20.8g8.8g1.3g11.2g
Jauheliha, sika-nauta 150g332kcal26.2g0g25.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 225g742kcal4.5g6.7g78.6g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)30g24kcal1g5.7g0.3g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa75g225kcal17.2g0g17.2g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g75g210kcal14.2g0g16.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2007g3379kcal167.8g42.4g278.8g22.4g
Valittu annoskoko1004g1689kcal83.9g21.2g139.4g11.2g
Annoskoko puolitettuna502g845kcal42g10.6g69.7g5.6g
Arvot/100g100g168kcal8.4g2.1g13.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132366