Jauhelihakeitto Ipatzun tapaan

Ruskista jauheliha ja kaada ylimääräinen rasva pois.

Kuori peunat, sipuli ja juurekset, leikaa kuutioiksi.

keitä vesi, mausta pippurilla, chilillä, paprikalla ja chilikastikkeella, lisää sipuli ja anna hautua noin 15 min.
Lisöö juurekset ja hauduta artti, lisää peruna ja paprika anna kypsyä kunnes peruna on kiinteää.

Lisää ruskistettu jauheliha, kuumenna kiehuvaksi ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Chilikastike original, Felix7.5g6.6kcal0.1g1.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi11g31kcal1g0.8g2.5g0g
Peruna, vanha, kuorittu 200g152kcal3.8g31g0.4g2g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Porkkana 50g16kcal0.3g2.8g0.1g1.3g
Selleri, annos 50g25g3.5kcal0.2g0.7g0g0g
Palsternakka 25g16kcal0.1g2.9g0.1g1.1g
Paistijauheliha 10%100g170kcal20g0g10g0g
Paprika, punainen25g6.4kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Persilja 10g2.7kcal0.1g0.1g0g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2007g836kcal52.8g85.8g26.6g13g
Valittu annoskoko1004g418kcal26.4g42.9g13.3g6.5g
Annoskoko puolitettuna502g209kcal13.2g21.5g6.7g3.3g
Arvot/100g100g42kcal2.6g4.3g1.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187619