Juustoinen uunilohi

Tee fileestä tasku.

Leikkaa lohifileen keskiosaan pituussuunnassa oleva viilto.

Älä leikkaa liian syvää viiltoa, vain sen verran että filee jää taskuksi.

Sekoita täytteen ainekset.

(juusto + mausteet)

Täytä fileeseen leikattu tasku
täytteellä.

Laita lohifilee vuokaan ja voitele fileen pinta liemiseoksella.

Liemi:
½ dl vettä
½ rkl kalaliemitiivistettä
½ tl suolaa
½ tl valkopippuria

Kypsennä uunissa 175 astetta noin 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vähälaktoosinen sulatejuusto (Rainbow), annos 20g263g709kcal42g0g60.4g0g
Lohifilee 676g1319kcal126.3g0g91.2g0g
Timjami 1.5g4.2kcal0.1g0.4g0.1g0.6g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g7.5g10kcal0.2g1.6g0.5g1.1g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 45g12kcal1.4g0.5g0.4g0.7g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Sitruunamehu, laimentamaton7.5g1.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2007g4121kcal340.4g6.4g305.2g5.6g
Valittu annoskoko1004g2061kcal170.2g3.2g152.6g2.8g
Annoskoko puolitettuna502g1030kcal85.1g1.6g76.3g1.4g
Arvot/100g100g205kcal17g0.3g15.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269391