Tonnikalapasta

Makaroni keitetään lähes kypsäksi.

Tonnikala, tomaattimurska, n. puolet juustoraasteesta ja mausteita (mustapippuri, valkopippuri, curry, paprika) sekaan ja hyvin sekaisin.

Loppu juustoraaste päälle.

Uunissa 175C 30-40min kunnes näyttää hyvältä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Proxima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 281g920kcal28.6g186.6g3.1g9.4g
Salaattitonnikala öljyssä (X-tra), annos 185g208g541kcal37.4g1g41.6g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)416g146kcal4.2g28.7g2.1g5.8g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g98g295kcal25.6g2g20.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2007g3803kcal191.6g436.6g135g30.4g
Valittu annoskoko1004g1902kcal95.8g218.3g67.5g15.2g
Annoskoko puolitettuna502g951kcal47.9g109.2g33.8g7.6g
Arvot/100g100g190kcal9.5g21.8g6.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403944