Kirjolohta uunissa

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Laita kala vuokaan, hiero pintaan mineraalisuola ja sitruunapippuri.

Leikkaa päälle tuore ruohosipuli.

Paista keskitasolla 200 asteessa tunnin verran.

Samassa uunissa valmistuu kesäkurpitsa-broccoli-lisäke!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee, uunissa paistettu (keskikok. annos)902g2110kcal176.7g38.8g139.8g0g
Ruohosipuli, tuore90g24kcal1.3g3.4g0.5g1g
Mineraalisuola keskiarvo 6.3g0.1kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.9g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 4.5g40kcal0g0g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2007g4351kcal356.2g85g289.6g2g
Valittu annoskoko1004g2176kcal178.1g42.5g144.8g1g
Annoskoko puolitettuna502g1088kcal89.1g21.3g72.4g0.5g
Arvot/100g100g217kcal17.7g4.2g14.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=425155