Valkopapukeitto

Kuumenna sipulit, purjot, valkosiouli, öljy ja hiukan vettä pannussa.

Kuullota 5min.

Kiehauta kasvisliemi ja kaada vihanneksille.

Lisää pari laakerinlehteä ja persilja.

Mausta korianterin siemenillä.

Anna kiehua 15min.

Lisää pavut ja keitä 3-4min miedolla lämmöllä.

Poista liedeltä, anna hiukan jäähtyä.

Poista laakerinlehdet ja soseuta keitto.

Koristele ruohosipulilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Inez59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 439g133kcal5.5g21.1g0.9g7.5g
Purjosipuli 1595g365kcal28.9g38.3g3.2g33.5g
Valkosipuli 64g69kcal5g10.4g0.4g1.3g
Oliiviöljy 80g705kcal0g0g79.7g0g
Kasvisliemikuutio 88g267kcal8.3g11.8g20.6g1.4g
Vesi, vesijohtovesi 3987g0kcal0g0g0g0g
Papu valkoinen, keitetty 3190g3433kcal268.9g446.6g11.2g223.3g
Persilja 399g109kcal5.5g4.4g0.8g31.9g
Ruohosipuli 160g36kcal2.2g2.7g1g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g10234kcal648.6g1070.6g235.6g605.4g
Valittu annoskoko10000g5117kcal324.3g535.3g117.8g302.7g
Annoskoko puolitettuna5000g2559kcal162.2g267.7g58.9g151.4g
Arvot/100g100g51kcal3.2g5.4g1.2g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135910