Porojauhelihakastike

Paista kantarellit poistaen liian nesteen.

Lisää joukkoon porojauheliha ja vaikka tähteeksi jäänyt kypsä porsaanfileepala pilkottuna.

Tee kastike erikseen pakkauksen ohjeen mukaan.

Mausta kanaliemikuutioilla, mascarponejuustolla ja kasvirasvasekoitteella.

Tarkista maku.

Tarjoile keitettyjen perunoiden ja puolukkahillon kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Senora

Senora sanoi...

Osa aineksista on arvioitu, ei punnittu. Esim. voita vähentämällä saa tietysti kevyempää. Näin sain kuitenkin käytettyä tähteeksi jääneen kuivan porsaanfileepalan mukavasti ja halusin tehdä maistuvaa ruokaa miehelleni.

tiistai 21.10.2014 klo 09:19

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porojauheliha, Pirkka167g234kcal38.4g0g8.3g0g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 67g84kcal14g0g3g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g200g48kcal3.6g6g1g3.8g
Herkkusienikastike Knorr 22 g/pss29g115kcal3.5g14.1g5g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)13g35kcal1.7g1.6g2.4g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 334g0kcal0g0g0g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g134g114kcal1.9g5.9g9.3g0.4g
Mascarpone,italialainen tuorejuusto 100g33g33kcal1g0.8g18g0g
Voi 27g194kcal0.3g0.1g21.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2008g1710kcal128.8g57g137.4g8.6g
Valittu annoskoko1004g855kcal64.4g28.5g68.7g4.3g
Annoskoko puolitettuna502g428kcal32.2g14.3g34.4g2.2g
Arvot/100g100g85kcal6.4g2.8g6.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=443653