Hawainpata jauhelihalla

1 litra vettä
400-500 grammaa jauhelihaa
hawaianpata ainekset (pss)
sipuli
2 rkl öljyä
200 g hernemaissipaprikaa
100 g ananasta
3 dl makaronia
mausteita oman mielen mukaan

1. Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli öljyssä ja mausta mielesi mukaan.

2. Lisää vesi (vedenkeittäjällä veden keittäminen sujuu nopeammin) ja lisää jauhelihan joukkoon.

3. Kun vesi jälleen kiehuu, lisää hawaianpata-ainekset pussista koko ajan sekoittaen.

Lisää myös makaronit.

4. Anna kypsyä noin 15 minuuttia matalalla lämmöllä, lisää hernemaissipaprikat sekä ananas.

5. Kypsyttele vielä hetki, noin 10 minuuttia ja nauti! :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Outijohanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 437g0kcal0g0g0g0g
Hirvenjauheliha oma saalis219g245kcal48.1g0g6.6g0g
Hawaian pata Riisi-kasvis-mausteseos 195g85g333kcal6.8g64g5.1g0g
Sipuli (kuorittu)35g9kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Rypsiöljy 12g104kcal0g0g11.8g0g
Hernemaissipaprika(eurosopper)88g74kcal3.9g13.1g0.4g2.7g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g44g26kcal0.2g6.6g0g0.6g
Makaroni, keitetty, suolaa 85g82kcal2.6g16.7g0.3g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2009g1748kcal124.2g204.2g48.6g9.4g
Valittu annoskoko1005g874kcal62.1g102.1g24.3g4.7g
Annoskoko puolitettuna502g437kcal31.1g51.1g12.2g2.4g
Arvot/100g100g87kcal6.2g10.2g2.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=91678