Pastaa tomaatteja ja pekonia tinjamin kera

Laita pasta vesi kiehumaan.

Veden kiehumista odotellessa aloita kastikkee valmistelu.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Paahda pekonia miedolla lämmöllä paistinpannulla kunnes alkaa hieman saamaan väriä.

Lisää silputtu purjo ja puolitetut kirsikkatomaatit (myös normaalit tomaatit käy).

Lisää RUNSAASTI tinjamia.

Anna kastikkeen muhia miedolla lämmöllä.

Lisää tarvittaessa hieman pastan keitinvettä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty5970g8358kcal308.1g1669.3g40.6g203g
Purjosipuli 746g171kcal13.5g17.9g1.5g15.7g
Kirsikkatomaatti, suomalainen1493g299kcal9g56.7g4.5g20.9g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g, paistettu 1791g5402kcal382g12g429.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g28460kcal1425.2g3511.8g953g479.2g
Valittu annoskoko10000g14230kcal712.6g1755.9g476.5g239.6g
Annoskoko puolitettuna5000g7115kcal356.3g878g238.3g119.8g
Arvot/100g100g142kcal7.1g17.6g4.8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234311