Kasviskeitto ala hehtaari

Kuumenna vesi+liemikuutio, lisää jäiset kasvikset pussista.

Keitä noin 15-20 min. Lisää paloiteltu juusto, keitä kunnes juusto sulaa, soseuta vaikka sauvasekoittimella.

Mausta 1-2 tl suolalla ja 2-3 rkl rakunalla.

Todella herkullista.

Kokeile muitakin juustoja, ainakin viherpippuri sopii tosi hyvin.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio 5.5g17kcal0.5g0.7g1.3g0.1g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g125g350kcal23.7g0g27.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Apetit peruna ja keittokasvis (Apetit), annos 100g375g214kcal5.2g46.5g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2010g1160kcal58.8g94.4g59g0.2g
Valittu annoskoko1005g580kcal29.4g47.2g29.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna503g290kcal14.7g23.6g14.8g0.1g
Arvot/100g100g58kcal2.9g4.7g2.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160250