Kesäkurpitsa-juustokeitto

Kuumenna rasva kattilassa.

Laita kattilaan kuorineen kuutioidut kesäkurpitsat ja hienonnettu purjo, ja pehmennä.

- Lisää vesi, kanafondi ja sulatejuusto pieninä palasina.

Hauduta n. 10 min.

- Tee suurus sekoittamalla vehnäjauhot ja kerma, ja suurusta keitto.

- Mausta keitto basilikalla ja timjamilla, ja anna kiehua vielä muutaman minuuttin.

-Halutessasi soseuta!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Hile84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 375g68kcal2.1g9.4g1.5g2.6g
Purjosipuli 125g29kcal2.3g3g0.2g2.6g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%62g156kcal9.4g1.9g12.5g0g
Basilika, kuivattu 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Timjami 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Kanafondi makutiiviste (Knorr), annos 29g18g11kcal0.5g1.5g1.9g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g31g38kcal1g1.5g3.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g43kcal1.3g8.7g0.1g0.4g
Voi 8.7g63kcal0.1g0g7.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2015g816kcal33.4g52.4g52.8g11.8g
Valittu annoskoko1008g408kcal16.7g26.2g26.4g5.9g
Annoskoko puolitettuna504g204kcal8.4g13.1g13.2g3g
Arvot/100g100g41kcal1.7g2.6g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253977