Jauhiskeitto

Jauheliha kattilan pohjalle ruskistumaan, sipuli joukkoon, samoin valkosipuli ja selleri.

Mausteita maun mukaan ja vesi ja tomaattimurska kiehumaan.

Kevyttä?

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1612 grammaa

Jojo56
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g104g176kcal19.7g0g10.4g0g
Sipuli (kuorittu)47g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Valkosipuli 6.9g7.4kcal0.5g1.1g0g0.1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka68g7.5kcal0.7g0.7g0.1g0.7g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)244g98kcal4.1g20g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (ES) 1 klp=11g6.9g19kcal1g0.2g1.6g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka 250g156g64kcal2.2g12.7g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2015g770kcal57.6g74g25.8g3.2g
Valittu annoskoko1008g385kcal28.8g37g12.9g1.6g
Annoskoko puolitettuna504g192kcal14.4g18.5g6.5g0.8g
Arvot/100g100g38kcal2.9g3.7g1.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=280934