Punainen kanakastike

Pannun kuumenemaan öljyn kanssa.

Paista kanafilepalaset kypsiksi.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää Wokkivihannekset.

Paista 5-10 minuuttia.

Lämmitä desi vettä vedenkeittimessä tai mikrossa.

Seikoita siinä kanaliemikuutio ja kaada se soppaan.

Lisää samalla paseerattu tomaatti.

Tämän vaiheen voi jättää pois, mutta lisää juustoraaste.

Se sakeuttaa ja makustaa kastiketta.

Anna muhia pikkulämmöllä ainakin vartti.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikaleet (Kariniemen), annos 250g267g294kcal61.4g0g4.8g0g
Valkopippuri, annos 1g1.6g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g5.9g16kcal1.2g0.3g1.2g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 53g0kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g267g80kcal2.7g16g0.5g0g
Wok-vihannessekoitua Pirkka 450g240g79kcal6.7g13g0.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl13g120kcal0g0g13.3g0g
Minimaissi (pienet maissintähkät, Pirkka Aasia) (Pirkka), annos 225g120g19kcal2.4g1.7g0.2g0g
Juustoraaste emmental punaleima40g156kcal11.6g0g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2016g1529kcal172g62g64.4g0.2g
Valittu annoskoko1008g765kcal86g31g32.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna504g382kcal43g15.5g16.1g0.1g
Arvot/100g100g76kcal8.5g3.1g3.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334953