Pata porsaan sydämestä

Paista pekonisilppua hetki omassa rasvassaan.

Lisää puhdistettu ja paloiteltu sydän pienissä erissä ja ruskista.

Kaada olut nesteeksi.

Anna kiehua hiljaisella tulella 30-60 minuuttia.

Lisää paloitellut kasvikset ja keitä vielä n. tunnin verran, tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarvittaessa suurusta vehnäjauhosuurusteella.

Mausta suolalla, pippurilla ja muilla haluamillasi mausteilla.

Lisukkeeksi sopii perunamuusi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 63g143kcal10.1g0.3g11.3g0g
Porsaan sydän raaka, annos 100g315g372kcal54.5g4.1g13.9g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 225g96kcal0.9g9.2g0g0g
Lanttu 90g26kcal0.9g4.1g0.3g1.6g
Ruusukaali 113g28kcal1.6g2.2g0.6g2.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g113g32kcal0.7g6.7g0.2g2.8g
Paprika punainen 90g26kcal0.8g4g0.4g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2016g1443kcal139g61.2g53.4g17.8g
Valittu annoskoko1008g721kcal69.5g30.6g26.7g8.9g
Annoskoko puolitettuna504g361kcal34.8g15.3g13.4g4.5g
Arvot/100g100g72kcal6.9g3g2.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142959