Ohraraepuuro

Kaikki aineet pataan ja uuniin, 200 astetta, valmistusaika noin 1 h 15 min. Välillä voi kerran halutessaan sekoittaa ainekset.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito (Valio)845g389kcal27g40.5g12.7g0g
Ohrasuurimo 144g463kcal11.8g90.7g2.9g10.9g
Kauralese 17g61kcal3g7.7g1.3g3g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2016g1824kcal83.6g277.8g33.8g27.8g
Valittu annoskoko1008g912kcal41.8g138.9g16.9g13.9g
Annoskoko puolitettuna504g456kcal20.9g69.5g8.5g7g
Arvot/100g100g91kcal4.1g13.8g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175993