Carbonarakastike (Keto/lowcarb)

Paista pekoni.

Kuullota valkosipuli pekonin rasvassa, Lisää tuorejuusto ja kerma.

Lisää pekoni ja anna muhia hetki.

Syö pastan kera (normi ruokavalio) ja sopii myös karpeille kasviksille.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Bluemoon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan Pekoni filee, HK432g691kcal90.7g1.3g388.8g0g
Tuorejuusto-kasvirasvaa, rasvaa 24-30 % 180g520kcal19.8g5.4g46.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 360g1188kcal7.2g10.8g126g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g36g37kcal2.8g5.9g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2016g4873kcal241g46.8g1123.6g1.4g
Valittu annoskoko1008g2437kcal120.5g23.4g561.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna504g1218kcal60.3g11.7g280.9g0.4g
Arvot/100g100g242kcal12g2.3g55.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217632