Hallumi ja kermakasvikset

Paista hallumi neitsytkookosvoissa.

Höyrytä parsa.

Paista paprikat ja parsa samassa pannussa, jossa paistoin hallumin.

Lorauta sekaan tilkka kermaa, mausta suolalla, mustapippurilla ja valkosipulilla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Halloumi juusto338g1013kcal74.2g0g81g0g
Neitsytkookosöljy, luomu (Aman prana), annos 10g4.5g39kcal0g0g4.5g0g
Paprika punainen 216g63kcal2g9.7g0.9g4.1g
Parsakaali pakaste Rainbow405g81kcal12.1g8.1g0g10.1g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g45g72kcal0.9g1.7g6.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2016g2535kcal178.4g39g186.4g28.4g
Valittu annoskoko1008g1267kcal89.2g19.5g93.2g14.2g
Annoskoko puolitettuna504g634kcal44.6g9.8g46.6g7.1g
Arvot/100g100g126kcal8.8g1.9g9.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306235