Lanttulaatikko karpille (joulu -12)

Kuori, paloittele ja keitä lantut suolavedessä.

Ota keitinvedestä 4dl talteen.

Soseuta lantut sauvasekoittimella, lisää leseet, makeutusjauhe, nesteet ja munat.

Mausteiksi:
-muskottipähkinää 1/2tl
-inkivääriä 1/2tl
-kanelia iso ripaus
-valkopippuria iso ripaus
- suolaa
Paista 175 asteessa parisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 701g202kcal7g32.3g2.1g12.6g
Vehnälese 11g24kcal1.4g1.6g0.5g3.9g
Vesi140g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g70g238kcal1.4g2.1g24.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu84g106kcal9.3g0.3g7.6g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g1.8g6.9kcal0g1.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2016g1155kcal38.2g76g69.4g33g
Valittu annoskoko1008g578kcal19.1g38g34.7g16.5g
Annoskoko puolitettuna504g289kcal9.6g19g17.4g8.3g
Arvot/100g100g57kcal1.9g3.8g3.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=323060