Gluteeniton siemennäkkäri

Sekoita ainekset ja levitä kahdeksi ohueksi levyksi pellille.

Paista kauniin ruskeaksi.

Leikkaa levyt 12 osaan ja aseta uuniin(kiertoilma) kuivumaan 50 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 28 grammaa

Ankkavankka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g177g228kcal7.4g9g17.7g0g
Auringonkukansiemen 150g891kcal34.5g18.9g74.3g9g
Seesaminsiemen, kuorineen 90g607kcal24.2g6.2g52.2g11.1g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale75g45kcal7.5g3.8g0.2g54.8g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g90g435kcal22.1g30g25.9g25.6g
Fiber husk (1rkl=10g)15g1.5kcal0.2g0g0.1g12.8g
Kananmuna kuoreton 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Kumina mauste (Mausteet), annos 2g30g113kcal5.3g13.3g6.7g3.2g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.7g0g0.1g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki198g111kcal16.8g9.9g0.4g0g
Suola, annos 3g2.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2016g5386kcal278.8g194.6g388.8g233.2g
Valittu annoskoko1008g2693kcal139.4g97.3g194.4g116.6g
Annoskoko puolitettuna504g1346kcal69.7g48.7g97.2g58.3g
Arvot/100g100g267kcal13.8g9.7g19.3g11.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339415