Paistettu pinaatti sipulilla

Kuumenna öljy kuumaksi, paista hetki valkosipulia ja sipulia.

Lisää pinaatin lehdet, paista hetki jotta neste lähtee.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Päälle muutama pieni palanen fetajuustoa.

Tulee yksi iso tai kaksi pienempää annosta.

Jos käytät pakastepinaattia, käytä isolehtistä pinaattia.

Sulata se ensin vaikka mikrossa, valuta ja paista sitten.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Chiora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)135g37kcal1.8g6.5g0.3g2.3g
Rypsiöljy 45g398kcal0g0g45g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 45g102kcal6.3g0.8g8.1g0g
Valkosipuli 18g20kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Pinaatti 765g102kcal12.4g3.1g2.3g9.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2016g1317kcal43.8g26.6g111.6g25.2g
Valittu annoskoko1008g658kcal21.9g13.3g55.8g12.6g
Annoskoko puolitettuna504g329kcal11g6.7g27.9g6.3g
Arvot/100g100g65kcal2.2g1.3g5.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372790