Härkäpapukasvispihvit

Raasta juurekset.

Sekoita kaikki ainekset kulhossa tasaiseksi ja anna seistä n. puolisen tuntia.

Voitele pellille levitetty leivinpaperi margariinilla ja muotoile käsin pihvit.

Voitele myös päältä.

Paista 200 C noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Borago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 88g56kcal0.4g10.4g0.4g4g
Porkkana 234g77kcal1.5g13g0.5g6g
Peruna, vanha, kuorittu 191g146kcal3.6g29.7g0.4g1.9g
Härkäpapurouhe, raakana, 1 dl = 70 g (Lassilan tila), annos 50g77g292kcal23.5g45.1g2g1.9g
Grahamjauho 61g199kcal6.4g36.9g1.3g6g
Ruokasuola jodioitu 10g0.3kcal0.1g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 294g0kcal0g0g0g0g
Ketchup (Felix), annos 100g15g11kcal0.1g2.6g0g0g
Flora culinesse37g272kcal0g0g30.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2016g2106kcal71.2g275.4g69.6g39.6g
Valittu annoskoko1008g1053kcal35.6g137.7g34.8g19.8g
Annoskoko puolitettuna504g527kcal17.8g68.9g17.4g9.9g
Arvot/100g100g105kcal3.5g13.7g3.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421237