Juusto-ruohosipuli teeleivät

Sekoita kuivat aineet keskenään ja nypi joukkoon margariini.

Sekoita keskenään piimä, muna, juustoraaste ja silputtu ruohosipuli.

Vaivaa taikinaksi ja taputtele n. sentin paksuiseksi leiväksi pellille.

Leikkaa kahdeksaan osaan.

Paista n. 20min 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 486g1667kcal49.5g340g5.8g17g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 11g20kcal0.6g4.2g0g0.1g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 75g531kcal0.6g0.3g59.8g0g
Kananmuna kuoreton 82g117kcal10.3g0.2g8.4g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa37g112kcal8.6g0g8.6g0g
Kefiir (Valio gefilus), annos 150g299g149kcal9g12g7.5g0g
Ruohosipuli, tuore15g4kcal0.2g0.6g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2016g5200kcal157.6g714.6g180.4g34.6g
Valittu annoskoko1008g2600kcal78.8g357.3g90.2g17.3g
Annoskoko puolitettuna504g1300kcal39.4g178.7g45.1g8.7g
Arvot/100g100g258kcal7.8g35.4g8.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84238