Sinappimuusi

Kuori, paloittele ja keitä perunat kypsiksi.

Valuta keitinvesi pois ja vatkaa perunat ilmavaksi muusiksi.

Lisää samalla pienissä erissä lämmintä maitoa.

Lisää joukkoon sekoittaen rasva, sinappi ja suola.

Tarjoa liha- tai kalaruokien lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g7619g4571kcal114.3g990.5g7.6g68.6g
Maito, rasvaton (Arla Ingman)2083g688kcal68.7g102.1g0g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g119g381kcal0g3.6g45.2g0g
Dijonsinappi, Maille, Original119g83kcal4.8g9.5g3.6g3.6g
Suola, annos 3g60g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g11446kcal375.6g2211.4g112.8g144.4g
Valittu annoskoko10000g5723kcal187.8g1105.7g56.4g72.2g
Annoskoko puolitettuna5000g2862kcal93.9g552.9g28.2g36.1g
Arvot/100g100g57kcal1.9g11.1g0.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148105