Juusto-porokeitto

Ruskista poronkäristys paketin ohjeen mukaan.

Kiehauta vesi ja lisää sinne peruna-sipulisekoitus, kasvikset sekä poro.

Leikkaa juusto viipaleiksi ja lisää ne, kun keitto kiehuu.

Sekoittele, kunnes juusto sulaa keittoon.

Tarjoa esimerkiksi ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 694g497kcal12.6g100.2g1.4g7.4g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g1667g2167kcal333.3g0g100g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g1736g4340kcal329.9g0.5g381.9g0g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä1389g944kcal43.1g166.7g9.7g41.7g
Vesi, vesijohtovesi 4514g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g15897kcal1437.8g534.8g986g98.2g
Valittu annoskoko10000g7948kcal718.9g267.4g493g49.1g
Annoskoko puolitettuna5000g3974kcal359.5g133.7g246.5g24.6g
Arvot/100g100g80kcal7.2g2.7g4.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274049