Macaroni alla carbonara e broccoli

Keitä makaronit ja parsakaalit suolatussa vedessä.

Paista suikaloitu kinkku ja silputtu valkosipuli öljyssä.

Riko kananmunan rakenne ja yhdistä (puolet) kerman kanssa.

Sekoita pasta kinkkusuikaleiden joukkoon, lisää muna-kerma kuumaan seokseen ja tarjoile parsakaalien kera.

(Parsakaalitkin voi seata halutessaan.)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 1746g5715kcal177.9g1159.4g19.2g58.5g
Keittokinkku ohuen ohut (Snellman), annos 10g1905g2000kcal361.9g9.5g57.1g0g
Oliiviöljy 127g1123kcal0g0g127g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g111g116kcal8.8g18.1g0.7g2.2g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g1984g1587kcal29.8g132.9g99.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 952g1196kcal104.8g2.5g85.9g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl3175g952kcal146g60.3g9.5g50.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g25378kcal1658.4g2765.4g797.2g223g
Valittu annoskoko10000g12689kcal829.2g1382.7g398.6g111.5g
Annoskoko puolitettuna5000g6345kcal414.6g691.4g199.3g55.8g
Arvot/100g100g127kcal8.3g13.8g4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319180