Kauralesesämpylät

Lämmitä vesi 40 asteiseksi ja lisää kauraleseet , hiiva, suola ja öljy.

Alusta lopuksi taikinaan muut jauhot.

Kohota noin 30 minuutia.

Leivo taikinasta 12 sämpylää.

Kohota uudelleen liinan alla . Paista 225 asteessa noin 10 minuutia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Paivi6250
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauralese myllyn paras 1dl=50g8.3g27kcal1.5g3.8g0.6g1.4g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl42g146kcal5.8g26.6g1.3g2.3g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g8.3g26kcal1.4g4.5g0.2g1.1g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 42g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.8g7.5kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana202g411kcal17.4g69.8g5.8g9.6g
Valittu annoskoko101g205kcal8.7g34.9g2.9g4.8g
Annoskoko puolitettuna51g103kcal4.4g17.5g1.5g2.4g
Arvot/100g100g203kcal8.6g34.6g2.9g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336910