Kukkisgratiini, kevät-13

Kukkikset vuokaan.

Kuumenna kerma ja sulata sekaan juusto.

Mausta muskottipähkinällä, suolalla ja valkopippurilla.

Kippaa päälle.

Paista 200* vajaa tunti, kunnes kukkikset pehmeitä.

Gratiini onnistuu myös laiskemmalla tavalla: kukkiksen päälle suola ja mausteet, sitten juustoraaste ja lopuksi vain kippaat kerman päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g56g10kcal1.1g1.2g0.1g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g25g85kcal0.5g0.7g8.7g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g20g77kcal5.8g0.4g5.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana202g344kcal14.8g4.6g29.2g0g
Valittu annoskoko101g172kcal7.4g2.3g14.6g0g
Annoskoko puolitettuna51g86kcal3.7g1.2g7.3g0g
Arvot/100g100g170kcal7.3g2.3g14.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355931