Mupuisen Kalapata

Suikaloi porkkana ohuiksi tikuiksi ja purjo ohuiksi viipaleiksi.

Kuumenna öljy padassa ja kiehauta kasvikset öljyssä.

Lisää vesi ja tomaattimurska ja anna kiehua 10 minuuttia.

Paloittele kala pieniksi kuutioiksi ja lisää se sulatejuuston kanssa pataan.

Mausta suolalla ja timjamilla ja anna hautua kannen alla 10 minuuttia.

Pataa voi muokata lisäämällä muitakin kasviksia, kuten perunaa, selleriä, paprikaa ja pataa voi keventää jättämällä öljyn pois ja vaihtamalla sulatejuuston kevyempään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 13g2.9kcal0.2g0.3g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g13g3.5kcal0.1g0.7g0g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Tomaattimurska 8.3g2.4kcal0g0.4g0g0.2g
Vesi17g0kcal0g0g0g0g
Seiti pakaste 33g26kcal5.8g0g0.2g0g
Kevyt sulatejuusto 10% (Pirkka), annos 15g17g27kcal3g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana202g143kcal18.2g2.8g6g1.6g
Valittu annoskoko101g71kcal9.1g1.4g3g0.8g
Annoskoko puolitettuna51g36kcal4.6g0.7g1.5g0.4g
Arvot/100g100g71kcal9g1.4g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=69895