Rusettikanaa

200 g rusettimakaroneja
400 g kanaa suikaleina
1 sipuli
1 paprika
0,5 kesäkurpitsaa
2 tl curryä
2 rkl vehnäjauhoja
3 dl vettä
1 kanaliemikuutio
100 g sulatejuustoa

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Suikaloi muut aineet kattilaan (paitsi juusto) ja hauduta 15 min.

Yhdistä makaronit ja muut ainekset, lisää sulatejuusto.

Kun juusto on sulanut ruoka on valmista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Sirkkis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, fusilli tricolore, Rainbow (75g)22g76kcal2.6g15.5g0.3g1.8g
Kananpojan Rintaleike, Kariniemen44g52kcal7.9g0.5g2.6g0.1g
Sipuli (kuorittu)6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika punainen 8.7g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 6.6g1.2kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.2g7.5kcal0.2g1.5g0g0.1g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia11g16kcal1.9g0g1g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)1.1g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana202g320kcal25.8g37g8.2g4.6g
Valittu annoskoko101g160kcal12.9g18.5g4.1g2.3g
Annoskoko puolitettuna51g80kcal6.5g9.3g2.1g1.2g
Arvot/100g100g158kcal12.8g18.3g4.1g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109927