Juustoinen broilerikeitto

Kuori perunat ja porkkanatja sipulit ja kuutioi ne noin 1 cm x 1 cm kuutioikis.

Kuutioi myös paprika.

Ruskista pannulla broilerinfilee.

Keitä lihaliemessä perunat, porkkant ja sipulit melkein kypsiksi.

Lisää seuraavaksi broilerin fileet ja keitä noin 5 minuuttia.

Lisää sitten paprika ja haluamasi mausteet.

Keitä hetki ja lisää juusto ja kerma ja kkumenna kiehuvaksi.

Tarjoa sämpylöiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 719 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 23g18kcal0.4g3.6g0g0.2g
Porkkana 12g3.8kcal0.1g0.7g0g0.3g
Sipuli 4.7g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Paprika keltainen 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)14g18kcal2.5g0.3g0.9g0g
Vesi35g0kcal0g0g0g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0.4g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g4.7g7.5kcal0.4g0.2g0.6g0.1g
Ruokakerma emmental (Arla keittiö), annos 200g4.7g8kcal0.2g0.3g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana202g117kcal7.4g11g4.6g1.4g
Valittu annoskoko101g59kcal3.7g5.5g2.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna51g29kcal1.9g2.8g1.2g0.4g
Arvot/100g100g58kcal3.7g5.4g2.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=311964